Werk vinden in Amsterdam

Je denkt bij jezelf, waar vind ik een uitzendbureau Amsterdam gericht, en Amsterdams ingesteld? Dan kijk je al snel naar Binck. Binck is een grote partij die veel verschillende jobs heeft waar je snel in kan springen

Binck, dat beetje meer

Binck is bijzonder omdat ze een groot aanbod hebben aan werk waar je geen specifieke opleiding voor nodig hebt. Dit betekent dat ze een boel werk hebben waar je meteen in kan stappen en er niet door stapels cv’s gewerkt moet worden, wat helpt met de snelheid. Daarnaast hebben ze, en dat is bijzonder, de betere baan waar je zo in kan stappen. Je kent ze misschien wel van de verkeersregelaars die zij leveren aan wegwerkzaamheden en festivals. Je kan hier niet zomaar aan de slag maar moet eerst een cursus volgen. Gelukkig levert Binck deze gratis aan. Zo hebben ze nog veel meer banen waar je met een van hun korte cursussen aan de slag kan. Zo kan je substantiëler werk vinden dan een baan waar geen instructie vooraf nodig is. Tegelijkertijd helpen ze je het gat te overbruggen qua kennis voor veel banen waar je normaliter werkervaring nodig hebt. Zo opent een keer werken met Binck de opties voor andere banen later bij andere bureaus die niet per se deze cursussen aanbieden. Dat is mega handig als je bijvoorbeeld niet langer met ze kan werken als je verhuist, maar kan ook nuttig zijn als stapsteen naar iets meer. Als je bijvoorbeeld later een administratieve baan hebt kan je je beter inleven in de mensen voor wie je administratie doet. Dat is sowieso een doorlopen thema.

Lekker buiten

Veel van de banen die Binck aanbied stellen je in staat om lekker buiten te werken. Zo haal je makkelijk een frisse neus terwijl je aan de slag bent. Veel banen waar je geen diploma voor nodig hebt zijn helaas steeds vaker binnen. Populair nu is het orderpicken in grote klimaat gecontroleerde warenhuizen. Dat is heerlijk als het regent maar jammer als de zon schijnt. Zelf vind ik het prettig om grip op de tijd te hebben. Als je werkt in een keuken of magazijn is het voor mij bijna onmogelijk om het gevoel te hebben dat er tijd verstrijkt. Dezelfde temperatuur en altijd kijken naar de wand voor je neus is iets waar ik, en jij waarschijnlijk, niet gelukkig van wordt. Doe mij maar dus lekker buiten, ook in weer en wind.