Wat zijn de mogelijkheden?

  • door

Trilvullers bieden u de perfecte combinatie van nauwkeurigheid, de mogelijkheid van snelheid en veelzijdigheid in uitgebreide lijnen. Op maat gemaakte elementen, waaronder bijvoorbeeld een trechter, voerpan of besturingssysteem. De vullers bieden u de perfecte combinatie van nauwkeurigheid, snelheid en veelzijdigheid in een uitgebreide lijn lineaire netweegschalen. Kijk voor meer informatie op Trilvullers. Ze zijn ideaal voor het gecontroleerd doseren van producten die niet geschikt zijn voor traditioneel vijzelvulling. De lijn bestaat uit enkele of meerdere trilbakken die het product zorgvuldig reguleren. Wanneer het vereiste gewicht is bereikt, geeft de emmer het product af in een container of zak.

Toepassing

De meest gangbare modellen zijn beschikbaar voor zowel enkelvoudige als volledig automatische systemen met meerdere posities met transportbanden, containerbehandeling en voor de nodige nauwkeurigheid voor bijvoorbeeld pakketgewicht. Met op maat gemaakte elementen, vibrerende vulmachines ontworpen om unieke producten met nauwkeurige gewichten te verwerken. Van kleine verbruiksartikelen zoals noten, snoep, snacks en koffie tot poeders, granulaat en chemicaliën voor industrieel gebruik, de serie met Trivullers weegvoeders biedt de flexibiliteit om vele soorten producten te verwerken. En dat op een veilige manier.

Pluspunten

De productiesnelheden worden prima op peil gehouden en leveren tegelijkertijd een nauwkeurige hoeveelheid product. Elke vuller is ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van precieze gewichten, van kleine verbruiksartikelen zoals noten en koffie tot poeders voor industrieel gebruik en chemicaliën in verpakkingsgroottes van meerdere maten.. Kenmerken van trilvullers zijn onder meer de trechter, een voerpan en een besturingssysteem. Als je niet zeker weet welke trilnetweger de juiste is voor uw vul- en weegbehoeften, kunt u op bovenstaande site meer dan genoeg informatie verkrijgen. Het toevoeren van bestaande onderdelen zijn daarbij eveneens geen probleem. Alles wordt op dusdanige wijze geïmplanteerd zodat de snelheid en betrouwbaarheid gewaarborgd zijn. Hierin ligt de expertise van Z-tech dus ook!