Wat te doen in de Herfstvakantie 2021?

  • door
herfstvakantie 2021

De zomervakantie is net voorbij, iedereen begint weer met school maar over een paar weken komt de herfstvakantie 2021 weer aan de beurt! Als je nou even lekker een weekje weg wilt uit dit regenachtige land, kan je beter alvast gaan zoeken naar een leuke vakantiebestemming. Wil je niet te ver gaan omdat het maar een weekje is, zoek dan naar plekken waarbij de vluchten niet te lang zijn.

Veel populaire plekken om naar het buitenland te gaan in deze vakantie zijn: Zuid-Spanje, Griekenland, of Sicilië. Omdat deze plekken nog In Europa liggen en de vluchten dus minder lang zijn. Natuurlijk kan je ook lekker in Nederland blijven en hier op zoek gaan naar een leuke plek. Ga een nachtje naar een hotel en verken een nieuwe stad! Of overnacht een paar daagjes op een vakantiepark met zwembaden of speeltuinen. 

herfstvakantie 2021

Het kan weer!

Vorig jaar was heel veel dicht voor de maatregelen die de overheid nam, om corona te bestrijden. Toen was het heel moeilijk om überhaupt naar het buitenland te kunnen, nu het weer kan gaan veel mensen natuurlijk weg! Ben dus op tijd met boeken, als je in nederland blijft zijn de vakantieparken ook snel vol.

De herfstvakantie vakantie valt Per regio in Nederland anders dus dat helpt ook met de drukte gelukkig. Regio Noord krijgt vanaf 16 oktober tot 24 oktober vakantie. Regio Midden krijgt ook vanaf 16 oktober tot 24 oktober vakantie. Maar de Regio Zuid krijgt pas 23 oktober tot 31 oktober vakantie. Let hier dus op tijdens het boeken van jouw vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *