High tech producten schoonmaken

uitstoken

Het uitstoken van je producten moet goed gebeuren: er worden namelijk steeds hogere eisen gesteld. Het reinigen van oppervlaktes gaat dan ook verder dan stofdeeltjes en vervuiling want ook onzichtbare vervuiling, via moleculair niveau moet worden gedacht.

Het verminderen van vervuiling is daarmee een onmisbare stap om de levensduur van je producten te verbeteren en zo onnodige onderhoudskosten te verkleinen. De zichtbare en onzichtbare deeltjes worden zo veel mogelijk beperkt. Het doel van de cleanrooms van RVS Clean is dan ook om het vervuilingsniveau tot een minimum te beperken.

uitstoken

Rode draad

Al jaren is het behandelen van de metalen oppervlaktes een goede standvastige rode draad door het bedrijf heen. Zo verbeteren ze en optimaliseren ze diensten rondom het schoonmaken van deze producten. Cleanroom reinigen is dan ook een vanzelfsprekende dienst waarmee ze de hoogste kwaliteit van je producten kunnen garanderen.

Maar dat alleen is niet voldoende, want naast de behoefte aan schone producten is het toevoegen van waarde net zo belangrijk. Op de werkvloer van RVS clean beschikken ze bijvoorbeeld over de Eco cCore reinigingsmachine. Deze machine zorgt voor een hoog resultaat, geheel afgesteld op je eigen wens.