Heel blij met mijn moderne keuken met eiland!

  • door
moderne keuken met eiland

Ik heb een mooie moderne keuken met eiland gekocht bij I-KOOK en ik ben hier heel tevreden over! Mijn interieur-stijl is namelijk minimalistisch, strak en modern en bij deze keukenzaak wisten ze precies wat ik bedoelde. Na een bezoek aan de winkel, een uitgebreide rondleiding en een adviserend gesprek met een van de medewerkers heb ik uiteindelijk mijn keuze kunnen maken.

Goede service en mooie kwaliteit

moderne keuken met eiland

Ik vond het eigenlijk lastig kiezen tussen alle mooie keukens die I-KOOK me in de showroom liet zien. Gelukkig werd ik goed geholpen en geadviseerd door de medewerker. Hij stelde me de juiste vragen, waardoor er een steeds duidelijker beeld werd geschetst van wat ik nu eigenlijk zou willen. Uiteindelijk heb ik voor de Rialto moderne keuken met eiland gekozen, want deze heeft alles wat ik zoek in een keuken. Zo heeft deze keuken een luxe koelkast, combimagnetron, kookplaat met downdraft afzuiging, mooie spoelbak en een volledig ge├»ntegreerde vaatwasser. Vooral met dat laatste ben ik erg blij, want zo hoef ik nooit meer met de hand af te wassen! Zie jij zo’n mooie en handige keuken ook wel zitten? Kom dan vrijblijvend langs de showroom van I-KOOK en ontdek wat er allemaal mogelijk is om jouw droomkeuken te realiseren!