Een werkcafé stijlvol inrichten doe je zo!

  • door

Als startende ondernemer ben je nog zoekende naar de juiste inrichting voor jouw werkcafé. Inmiddels bestaan er al aardig wat werkcafés in Nederland en worden ze ook steeds populairder. 10 jaar geleden was dit nog heel anders. Het voordeel is dat er nog ruimte is om origineel te werk te gaan en jouw ruimte op een stijlvolle manier in te richten. Je hoeft hiervoor geen groot budget te hebben, alleen een gevoel voor creatieve oplossingen. Je kunt een ruimte daarnaast ook inrichten door trends met elkaar te combineren. Hoe je dit doet? Dat lees je hieronder!

Thuisgevoel buiten huis creëren

Wat veel mensen fijn vinden, is een thuisgevoel in een werkcafé. Je kunt hier verschillende artikelen over lezen en direct zien wie jouw concurrenten zouden zijn. Met een aantal stappen kom je al heel ver hiermee. Denk bijvoorbeeld aan het aantal stopcontacten. Het is belangrijk dat iedereen die langskomt de mogelijkheid heeft zijn of haar devices op te laden. Zorg ervoor in elke hoek voldoende stopcontacten te plaatsen. Bij stopcontacten denken we vaak aan de traditionele, saaie stopcontacten. Met de Gira wandcontactdoos kun je dit op een stijlvolle manier plaatsen in je werkcafé. Je kunt ze meer laten opvallen, combineren met het interieur en mensen een fijn gevoel geven.

De juiste accessoires

Met de juiste accessoires kun je ook zorgen voor een thuisgevoel. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid planten. Planten brengen leven in een ruimte, zorgen voor een warm gevoel en zijn enorm gezond. Het laatste is vooral handig voor mensen die heel de dag naar een scherm moeten staren! Daarnaast kun je ook hippe schilderijen ophangen, opvallende kleuren kiezen voor meubels en meer. Denk bij kleuren wel goed na dat het niet te opvallen is, omdat dit als storend ervaren kan worden voor mensen die heel de dag willen werken in jouw werkcafé.