De telefoonwinkel Arnhem is My phone

  • door
LOGO-MyPhone-Arnhem

Een goed adres voor de reparatie van uw defecte telefoon? Dan bent u bij telefoonwinkel Arnhem My phone ongetwijfeld aan het juiste adres. Bij de telefoonwinkel in Arnhem kunt u uw telefoon zorgeloos laten maken. Zo wordt er eerst vakkundig naar uw telefoon gekeken. My phone Arnhem heeft de middelen én kennis om de telefoon vervolgens te maken. De telefoon wordt snel weer gerepareerd. U kunt tijdens de reparatie gewoon wachten in de winkel, de reparatie is in onze zaak namelijk altijd snel voltooid. Bij deze telefoonzaak kunt u ook terecht voor tablets en laptops. Dus heeft u een kapotte tablet, telefoon of laptop? Twijfel er dan niet aan om een bezoekje te brengen aan deze aanbieder in Arnhem. Hier zal uw toestel of apparaat snel gemaakt worden.

Heeft u vragen over een telefoon, laptop of tablet? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van My phone. Dit kan via het telefoonnummer 026 361 7673. Ook kunt u een mail sturen naar info@myphone-arnhem.nl

reparatie

Mijn ervaring met My phone

In de decembermaand ging het met mijn telefoon flink mis. Zo liet ik hem van de trap in mijn huis vallen. Toen ik snel naar beneden ging om te kijken of mijn telefoon nog wel in een goede staat zou zijn, schrok ik. Ik zag dat het hele scherm als het ware ‘’verwoest’’ was. Ik nam de telefoon snel mee naar deze telefoonzaak in Arnhem voor een reparatie. Na een klein half uurtje was de telefoon alweer gemaakt! Ik rekende af en zag dat de prijs behoorlijk mee viel. 2 vliegen in 1 klap dus. Een snelle en goedkope reparatie. Ik kom zeker nog een keer terug bij my phone!