De beste projectinrichting vind je bij Shiraz

  • door
Logo-Shiraz

Ben je sinds kort de trotse eigenaar van je eigen bedrijf of wil je  jouw pand graag opnieuw inrichten door middel van projectinrichting? Dan ben je bij Shiraz aan het juiste adres als je op zoek bent naar kwaliteit. 

Een esthetisch en ergonomisch interieur 

Shiraz helpt de klant graag in het vertalen van de wensen naar een interieur die naast esthetisch ook zeer functioneel en ergonomisch is. Het bedrijf biedt namelijk een assortiment aan met daarin kantoormeubels van hoogwaardige kwaliteit. Samen met de klant  worden de wensen besproken wordt er samen gezocht naar een passend interieurinrichting. Shiraz heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van meubels en kantoorinrichtingen. hierdoor hebben zij in de loop van de jaren erg veel kennis en ervaring opgedaan waardoor zij de klant uitermate goed advies en begeleiding aan kunnen bieden met het maken van de juiste keuzes. De juiste kantoorinrichting met de juiste meubels draag namelijk bij aan een prettige werkomgeving, een zo’n werkomgeving wordt tevens harder gewerkt. 

kantoormeubilair

Een kennismakingsgesprek met de meubel experts 

Wanneer je voor een projectinrichting kiest van Shiraz zal er van start worden gegaan met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek worden de wensen van de klant uitgebreid besproken en wordt er samen een ontwerp opgesteld. na het ontwerp zal de klant een offerte ontvangen, wanneer hij hiermee akkoord gaat zullen de experts van Shiraz beginnen met het inrichten van jouw kantoor met Arbo goedgekeurde hoogwaardige kwaliteits kantoormeubels.